Brasserie du Sud

En fusion av nordisk matkonst och fransk elegans

Winemakers dinner

I vackra och kulturrika Ystad finner du vår pärla – Brasserie du Sud.

Vi är mer än bara en restaurang – vi tar dig genom årstidernas smaker nära jordens skatter och varje rätt vi serverar är en hyllning till de lokala råvaror vi noggrant väljer från våra skånska gårdar och slätter. Vi tror på matupplevelser som delas. Vi älskar när skratt, smaker och minnen blandas vid samma bord. Kom och njut av en måltid som det är meningen att den ska upplevas – tillsammans.

Öppettider

Frukost

Måndag-Fredag
6.30-9.30
Lördag-Söndag
7.30-10.30

Lunch

Måndag-Fredag
12.00-15.00
Shoppinglunch (Drop in)
Lör 12.00-15.00

À la carte

Måndag-Lördag
17.00 – Sent
En levande meny med reservation för ändringar. (Köket stänger 21.30)

Bakfickan

Lunch

Alla dagar 12.00-15.00
À la carte

Alla dagar 17.00-sent

Våra ledord

Säsongsbetonat
Närproducerat
Socialt

Chef’s Table

Upptäck magin bakom kulisserna och förvandla din middagsupplevelse. Med Chef’s Table får du en exklusiv inblick i köket och upplever komponerade rätter från den bästa platsen i huset.

Vår köksmästare Tore Gustafsson har skapat en meny med säsongens bästa råvaror, perfekt parat av vår sommelier. För en djupare upplevelse, boka Chef’s Table. Vi erbjuder även vegetarisk eller fisk- och skaldjursmeny för hela sällskap. Chef’s Table är en unik smakresa varje kväll med Tore och teamet.

Pris: 1.800 kr/pers

Minimum fem serveringar inklusive dryck. Max 8 personer. Menyn anpassas efter beställning och säsong.

UPPLEV

Smaker
från
Skåne

Boka rum

Teamet

Tore Gustafsson, en av Köpenhamns främsta kockar, tar nu över som köksmästare på Brasserie du Sud. Med erfarenhet från Paté Paté och Villa Copenhagen, kommer Tore att införa sin unika blandning av nordisk matkonst och fransk elegans.

Det som gör Brasserie du Sud unikt är vår personal. Vi strävar efter att ge varje gäst ett genuint och personligt möte. Köksmästare Tore Gustafsson och hans team skapar en upplevelse som får dig att vilja återvända gång på gång.