I vackra och kulturrika Ystad finner du vår pärla – Brasserie du Sud.
Vi är mer än bara en restaurang – vi tar dig genom årstidernas smaker nära jordens skatter och varje rätt vi serverar är en hyllning till de lokala råvaror vi noggrant väljer från våra skånska gårdar och slätter. Vi tror på matupplevelser som delas. Vi älskar när skratt, smaker och minnen blandas vid samma bord. Kom och njut av en måltid som det är meningen att den ska upplevas – tillsammans.
Öppettider
Frukost
Måndag-Fredag
6.30-9.30
Lördag-Söndag
7.30-10.30
Lunch
Måndag-Fredag
12.00-15.00
Shoppinglunch (Drop in)
Lör 12.00-15.00
À la carte
Måndag-Lördag
17.00 – Sent
En levande meny med reservation för ändringar. (Köket stänger 21.30)
Bakfickan
Lunch
Alla dagar 12.00-15.00
À la carte
Alla dagar 17.00-sent
Våra ledord
Säsongsbetonat
Närproducerat
Socialt
Chef’s Table
Upptäck magin bakom kulisserna och förvandla din middagsupplevelse. Med Chef’s Table får du en exklusiv inblick i köket och upplever komponerade rätter från den bästa platsen i huset.
Vår köksmästare Tore Gustafsson har skapat en meny med säsongens bästa råvaror, perfekt parat av vår sommelier. För en djupare upplevelse, boka Chef’s Table. Vi erbjuder även vegetarisk eller fisk- och skaldjursmeny för hela sällskap. Chef’s Table är en unik smakresa varje kväll med Tore och teamet.
Pris: 1.800 kr/pers
Minimum fem serveringar inklusive dryck. Max 8 personer. Menyn anpassas efter beställning och säsong.
UPPLEV
Smaker
från
Skåne
Teamet
Tore Gustafsson, en av Köpenhamns främsta kockar, tar nu över som köksmästare på Brasserie du Sud. Med erfarenhet från Paté Paté och Villa Copenhagen, kommer Tore att införa sin unika blandning av nordisk matkonst och fransk elegans.